Loading...
    • Monday:08:00-12:30, 13:30-18:00Tuesday:08:00-12:30
      Wednesday:08:00-12:30, 13:30-18:00Thursday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Friday:08:00-12:30, 13:30-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-12:30, 13:30-18:00Tuesday:08:00-12:30
      Wednesday:08:00-12:30, 13:30-18:00Thursday:08:00-12:30, 13:30-18:00
      Friday:08:00-12:30, 13:30-18:00Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:17:00-18:00Tuesday:12:00-13:00
      Wednesday:17:00-18:00Thursday:17:00-18:00
      Friday:17:00-18:00Saturday:16:00-17:00
      Sunday:Holidays:
    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Katwijk Noord€ 3.50€ 17.50't Heen€ 3.50€ 17.50
      Katwijk aan den Rijn€ 3.50€ 17.50Katwijk Midden€ 3.50€ 17.50
      Katwijk aan Zee€ 3.50€ 17.50Landelijk gebied Katwijk€ 3.50€ 17.50
      Rijnsburg€ 3.50€ 17.50Valkenburg€ 3.50€ 17.50
    • Wij zijn de Katwijkse ambachtelijke slager met een ruim assortiment rundvlees, kip, varkensvlees barbecuevlees en huisgemaakte maaltijden. Wij kopen dikbilkoeien die op ouderwetse, diervriendelijke manier worden grootgebracht bij de Firma Duineveld in Lisse, waar ze in de schaduw van de schilderachtige molen heerlijk kunnen grazen in een sappige hollandse weide. En dat proef je terug in het malse vlees.

      • Quick and ready to cook §

        • Peruaanse entrecote §

          Premium stukje vlees met een klein vetrandje,
          gekruid met authentieke Peruaanse kruiden die alle zintuigen doen verrassen

          € 4.75

          piece
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham

          € 1.21 / 100 g

          gram
        • Gekruid filetlapje §

          Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Rundercordon bleu §

          Een runder cordon blue is een stuk rundvlees gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met chorizo en kaas.

          € 1.33 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper
        • Baconburger §

          Een zacht gekruid gehaktmengsel, belegd met een plak bacon.

          € 1.99

          piece
        • Boomstammetje §

          Een gehaktrolletje van lekker gekruid varkensgehakt

          € 1.50

          piece
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 1.06 / 100 g

          gram
        • Gehaktbal §

          Een gehaktbal is een vleesproduct dat wordt gemaakt door gehakt tot een bal te draaien en daarna te braden. Om de bal niet uit elkaar te laten vallen in de koekenpan kan voor het bakken een ei en brood, verkruimelde beschuit of paneermeel worden toegevoegd. Meestal wordt peper en zout toegevoegd, en soms andere kruiden of bijvoorbeeld knoflook en uiensnippers.

          € 1.50

          piece
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.50

          piece
        • Gevulde varkenshaas §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Hamburger gepaneerd §

          Lekker en makkelijk, een gepaneerde hamburger om direct te bakken

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Jungleburger §

          Een heerlijk gepaneerde kipsnack

          € 1.50

          piece
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 2.08 / 100 g

          gram
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1.50

          piece
        • Rib-eye steak §

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 0.99

          piece
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 1.64 / 125 g

          x 125 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.41 / 125 g

          x 125 g
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus

          € 1.60

          piece
        • Shoarmavlees §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 0.73 / 100 g

          gram
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 3.50 / 100 g

          gram
        • Western steak §

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.13 / 100 g

          gram
      • Beef §

        Ons rundvlees wordt beoordeeld op smaak, kleur en malsheid.
        We kopen onze koeien al dertig jaar bij firma Duineveld te Lisse, waar ze lekker grazen in de sappige Hollandse weiden. Hier groeien de koeien op met oog voor welzijn. Kortom, een diervriendelijke manier en dat alles komt de smaak van het vlees ten goede.

        • Borstlappen §

          Het meest doorregen stoofvlees. Ongeveer drie uur stoven.

          € 0.88 / 100 g

          gram
        • Carpaccio rollade §

          Met heerlijke vulling van parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola!

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Cote de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast

          € 3.40 / 100 g

          gram
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 2.13 / 250 g

          x 250 g
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
        • Lendelap §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.
        • Onderriblappen §

          Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid

          € 1.18 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 47.50 / kilo

          kilo
        • Ossenhaas carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 4.75 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 4.25 / 500 g

          x 500 g
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Pas daarbij wel op. Al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 5.63 / 500 g

          x 500 g
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 3.70 / 200 g

          x 200 g
        • Rosbieflappen §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 5.95 / 500 g

          x 500 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 5.00 / 250 g

          x 250 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 4.38 / 500 g

          x 500 g
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 0.90 / 100 g

          x 100 g
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.
        • Runderschenkel §

          Schenkels zijn afkomstig van de bovenpoot. Ze bestaan uit vlees met been en merg. De lekkerste en krachtigste soepen en bouillons krijgt u door schenkels lang op te zetten.

          € 3.40 / 400 g

          x 400 g
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan de slager ook heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
        • Zijlende §

          Het vaste zijdeel van de dikke lende. het is uitstekend geschikt voor het maken van lekker biefstukken, maar ook op de barbecue is het een gemakkelijk te bereiden stuk vlees dat van binnen best een klein beetje rauw mag blijven.

          € 2.30 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §

        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.75

          piece
      • Pork §

        Niet ieder varken komt zomaar bij ons binnen. We selecteren het vlees op versheid, vet, bindweefsel, structuur en vleesvezels. Alleen het varkensvlees dat onze strenge beoordeling kan doorstaan bieden we u aan.

        • Gerookt spek (mager) §

          De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 0.93 / 100 g

          gram
        • Gerookt spek (vet) §

          De speklap van het varken (rug) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.

          € 0.83 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 2.10 / 200 g

          x 200 g
        • Halskarbonade §

          Karbonade is het meest bekende stukje varkensvlees. Karbonade wordt gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Karbonaden kunnen ook gemarineerd worden.

          € 0.98 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.45 / 100 g

          gram
        • Korte krabbetjes §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 0.86 / 300 g

          x 300 g
        • Procureurrollade §

          Lekker gemarineerd en gevuld met zongedroogde tomaatjes. Gewoonweg tongstrelend!

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2.10 / 200 g

          x 200 g
        • Schnitzel gepaneerd §

          De gewone gepaneerde varkensschnitzel wordt in Nederland nogal eens verkocht als 'Wiener schnitzel'. Dat is niet juist. De originele Wiener Schnitzel wordt gesneden van de kalfsfricandeau. Gesneden van de varkensfricandeau heet een dergelijke schnitzel: 'Schnitzel nach Wiener Art', oftewel een schnitzel op de Weense manier.

          € 1.69 / 150 g

          x 150 g
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.84 / 150 g

          x 150 g
        • Shoarmarollade §

          Varkensrollade met shoarmakruiden

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met twee plakjes ontbijtspek. Als er één plakje spek is gebruikt, zijn de zijkanten van de slavink meestal gegarneerd met 'gekleurd' paneermeel of kruidenmix.

          € 0.99

          piece
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 0.88 / 100 g

          gram
        • Spekrollade §

          Heerlijk en ambachtelijk gemaakte spekrollade

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Varkens(kop)haas §

          De varkenskophaas is het meest geschikt voor de fondue. Het vlees is bijzonder zacht en laat zich gemakkelijk in blokjes snijden

          € 1.27 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletlapje §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.69 / 150 g

          x 150 g
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.13 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 5.71 / 275 g

          x 275 g
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 1.00 / 200 g

          x 200 g
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 0.97 / 200 g

          x 200 g
        • Vers mager spek §

          Spek zit bij het varken op de rug en op de buik. Rugspek bestaat voornamelijk uit vet. Buikspek bevat meer vlees, het zogenaamde doorregen spek.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Verse worst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 0.78 / 100 g

          gram
      • Lamb §

        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 12.50 / 500 g

          x 500 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 5.00 / 250 g

          x 250 g
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 2.33 / 100 g

          x 100 g
        • Lamsschijf §

          Een lamsschijf is gesneden van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Lamszadel §

          Lamszadel is van de rug gesneden met of zonder bot. Rosé gebraden is het vlees het lekkerst.

          € 1.80 / 100 g

          gram
      • Veal §

        Kalfsvlees is een delicatesse. Het blankroze vlees is mals en zacht, kent een fijne smaak en een laag vetgehalte. Dit vanwege de nog niet volledig ontwikkelde spierbundels en de geringe omzetting van vet in de eerste levensjaren.

        • Kalfsborst §

          Kalfsborst is een licht doorregen stuk vlees, waarvan kalfsborstlappen worden gesneden. Een kalfsborst kan ook opengesneden en gevuld worden.

          € 1.38 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 3.75 / 100 g

          gram
        • Kalfshaas §

          Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf, omdat dit jonge vlees bijna geen bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos. De kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.

          € 5.00 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfslap §

          Kalfslapjes, ook wel kalfsschnitzels genaamd, zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 1.82 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossebuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 1.27 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 3.50 / 100 g

          gram
      • Chicken §

        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 7.00 / kilo

          kilo
        • Kip piri piri §

          Lekker mals en sappig vlees gemarineerd met piri piri kruiden.

          € 0.70 / 100 g

          x 100 g
        • Kip spareribs §

          De spareribs worden gemaakt van kippendijen. Deze worden 3 dagen in een pittige marinade gelegd zodat de smaak mooi in het vlees kan trekken.

          € 0.73 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.53 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Kippannetje §

          Gemarineerd kipfilet in roomsaus voor in de oven
          25 minuten op 180 graden

          € 1.75

          piece
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.60 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 3.75 / 300 g

      • Smoked sausage §

        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 2.75 / 275 g

          x 275 g
      • Cold meats §

        We bieden een groot assortiment worst en vleeswaren, veelal traditioneel vervaardigd uit eigen worstmakerij. Met respect voor vlees zoals het bedoeld is.

        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.83 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          De kant en klaar gegrilde beenham met minder dan 7% vet kan zowel koud als warm gegeten worden.

          € 2.18 / 100 g

          gram
        • Blikboterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Het deeg wordt heel fijn gecutterd en daarna in een blik gestopt. Het blik wordt dichtgefelst en vervolgens gesteriliseerd. Door de vergaande verhitting en het afvullen in een blik heeft de boterhamworst een duidelijk andere smaak dan de normale boterhamworst in een darm.

          € 1.13 / 100 g

          gram
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 1.09 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst eigen §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.08 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Cordon bleu rollade §

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een kalf

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.17 / 100 g

          gram
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Gebraden spekrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Gegrilde ham §

          Het hammetje heeft als basis de bovenbil. Dat is het deel waar normaal gesproken de schnitzels van worden gesneden. Het vlees wordt licht gepekeld met een zoutoplossing waaraan een kruidenboeket van paprika en tuinkruiden is toegevoegd. Ook de buitenkant wordt met deze melange ingewreven. Daarna wordt het vlees met de hand opgerold en in de oven gegaard.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 1.61 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 3.10

          piece
        • Pain d'Provence §

          € 1.13 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Rauwe ham §

          Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vleesna het slachten langer te kunnen bewaren, want er waren vroeger nog geenkoelkasten en dus moest het vlees wel geconserveerd worden. In grote lijnengebeurde dat door het vlees te zouten of in de pekel te leggen. Eventueelwerd tijdens of na het zouten een kruidenboeket toegevoegd. De laatstebelangrijke smaakmaker is echter de rijping, al of niet in debuitenlucht.

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Roasted porc rib §

          Deze rollade wordt vervaardigd van het vrijwel complete middendeel van het varken en wordt in zijn geheel licht gezouten. Aan de pekel waarmee dat gebeurt is een kruidenboeket toegevoegd dat zorgt voor de unieke smaak.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Salame felino negrini §

          De Salame Felino wordt sinds 1800 in het gebied rond het dorpje Felino gemaakt. Deze salami is direct te herkennen aan de knuppelvorm. Aan de onderkant is de salami dikker doordat het gewicht tijdens de rijping naar beneden zakt.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Sandwichcrème §

          Een ware traktatie op je boterham

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Leverschelp §

          € 1.05 / 100 g

          gram
      • Grilled sausage §

        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 0.98 / 100 g

          x 100 g
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 1.00 / 100 g

          gram
      • Liverwurst §

        • Kalfsleverworst §

          Eigenlijk is de kalfsleverworst een verfijnde en wat luxere vorm van de gewone leverworst.

          € 2.50

          piece
        • Kroon Saksische smeerleverworst §

          Kroon saksische smeerleverworst naturel bol 150g

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 0.98 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §

        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 4.25

          piece
    • Het beste vlees van de ambachtelijke slager voor een smaakvolle barbecue. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslicks en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Kies onze barbecuepakketten of losse producten en bestel!

      • Barbecue package §

        • BBQ Kids §

          Bestaat uit:
          1x Kinderspies
          1x Hamburger
          1x Barbecueworst

          € 3.25 / person

          person
        • BBQ speciaal §

          Bestaat uit:

          2x Saté de Luxe
          1x Pepersteak
          1x Shaslick
          1x Lamskotelet
          1x Sparerib

          € 9.99 / person

          person
        • BBQ standaard §

          Bestaat uit:

          2x Kipsaté
          1x BBQ Worst
          1x Hamburger
          1x Drumstick

          € 4.99 / person

          person
        • Westernpakket §

          Bestaat uit:

          2x Haassaté
          1x Shaslick
          1x Vuurribbetje
          1x Western Steak
          1x Hamburger

          € 8.50 / person

          person
        • Zomerpakket §

          Bestaat uit:

          2x Haassaté
          1x Rundersteak
          1x Gemarineerd filetlapje
          1x Hamburger
          1x Barbecueworst

          € 7.50 / person

          person
      • Barbecue §

        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue

          € 0.99

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn en het dus niet zo nauw komt of ze door en door verhit worden.

          € 0.99

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.20 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde kipdrumsticks §

          Heerlijk gemarineerde kippenpoten

          € 0.75

          piece
        • Gemarineerde lamskotelet §

          Malse lamskotelet gemarineerd in een kruidige marinade

          € 2.00 / 100 g

          x 100 g
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 0.90 / 100 g

          x 100 g
        • Halskarbonade gemarineerd §

          Doorregen schouderlapje zonder bot in een lekkere marinade

          € 0.95 / 100 g

          x 100 g
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.30

          piece
        • Juniorspies §

          Een speciaal voor kinderen geschikte barbecuespies. Vaak met frikandel, knakworst of een gehaktballetje.

          € 1.15

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.10

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 0.75

          piece
        • Kipspies §

          De kipspies is een spies met puur heerlijk gemarineerd kippenvlees

          € 1.12 / 100 g

          x 100 g
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper
        • Rib-eye steak §

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Rollade op zoet hout §

          Een heerlijke filetrollade, gebonden op zoethout met een zoet-Griekse marinade met gebakken uitjes.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Rundersteak §

          Deze steaks worden gesneden van de dunne lende van het rund

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.50

          piece
        • Spare-rib barbecue §

          Spare ribs behoren tot het populairste barbecue vlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1.05 / 100 g

          x 100 g
        • Spekspeer §

          Lekker pittig barbecuespek op een spies/speer

          € 0.95 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaasspies §

          Met de hand geregen en gesneden varkenshaas spies. De varkenshaas is het zachtste en mooiste stukje vlees van het varken.

          € 1.60

          piece
    • Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. Slagerij Van der Plas heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel. Wij kunnen voor elke smaak en elk budget een vleesschotel voor u samenstellen zodat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet.

      • Gourmet package §

        • Gourmetschotel §

          Bestaat uit:

          - Biefstuk
          - Varkenshaas
          - Kipfilet
          - Hamburger
          - Slavinken
          - Worstje

          Per persoon 400 gram

          € 6.50 / person

          person
        • Gourmetschotel de Luxe §

          Bestaat uit:

          - Kogelbiefstuk
          - Varkenshaas
          - Kipfilet
          - Rundervink
          - Cordon-bleu
          - Shaslick
          - Saté

          Per persoon 400 gram

          € 7.25 / person

          person
        • Fondueschotel §

          Bestaat uit:

          - Kogelbiefstuk
          - Varkenshaas
          - Kipfilet
          - Mini vinkjes
          - Tartaartjes

          Per persoon 400 gram

          € 6.50 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          Bestaat uit:

          - Kogelbiefstuk
          - Kipfilet
          - Filetlapje
          - Tartaartjes / Hamburger

          Per persoon 400 gram

          € 6.25 / person

          person
      • Gourmet §

        • Gehaktballetjes §

          Mini gehaktballetjes voor bij uw gourmetfeest. Ideaal voor de kinderen.

          € 9.25 / kilo

          kilo
        • Hamburgertje §

          Mini hamburgertjes voor een heerlijke gourmetavond

          € 9.76 / kilo

          kilo
        • Mini cordon bleu §

          Cordon-bleu is een smaakvol stukje vlees gevuld met ham en kaas.

          € 15.00 / kilo

          kilo
        • Mini kipsaté §

          Mini kipsatéstokjes voor uw gourmettafel

          € 18.70 / kilo

          kilo
        • Mini slavinkje §

          Een heerlijke slavink in kleiner formaat voor uw gourmettafel

          € 16.00 / kilo

          kilo
        • Rundervink §

          Rundervinkjes voor bij uw fondue- of gourmetavond

          € 16.40 / kilo

          kilo
        • Shaslicks §

          € 19.30 / kilo

          kilo
        • Worstjes §

          € 13.75 / kilo

          kilo
    • De kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten uit de keuken van Slagerij Van der Plas zijn ideaal wanneer u even geen tijd heeft om te koken. Alle maaltijden zijn betaalbaar voor een vaste lage prijs per portie. Wij wensen u smakelijk eten!
      De maaltijden worden elke dag vers bereid in onze keuken. Met uitsluitend verse ingrediënten. U zet dus gegarandeerd de lekkerste kwaliteit op tafel en dat proef je!

      • Pasta §

        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courget, paprika en tomaten.
        • Macaroni §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 5.25 / person

          person
        • Spaghetti §

          Verse Italiaanse spaghetti, kant-en-klaar. Even opwarmen en genieten!

          € 5.25 / person

          person
      • Oriental §

        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 5.25 / person

          person
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 5.25

          piece
      • Hotchpotch §

      • Soup §

        • Erwtensoep §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 4.20 / liter

          liter
        • Groentensoep §

          Een royaal gevulde groentesoep op basis van runderbouillon met verse groenten en balletjes gehakt.

          € 3.75 / liter

          liter
        • Kerriesoep §

          De karakteristieke Indiase specerijen en kruiden geven de soep een verrassende smaak.

          € 3.95 / liter

          liter
        • Kippensoep §

          Kippensoep is soep die smaakt naar en gemaakt is uit vlees van de kip en soepgroenten. Kippensoep wordt vooral geconsumeerd voor de maaltijd, bij wijze van voorgerecht.

          € 3.75 / liter

          liter
        • Tomatensoep §

          Tomatensoep bestaat uit vocht en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De soep wordt bereid uit tomaten.

          € 3.75 / liter

          liter
      • Sauce §

        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. In Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.30 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 2.59 / tray

          tray
        • Shoarmasaus §

          Een heerlijke, beetje pittige saus. Past uitstekend bij alle soorten vlees, maar in het bijzonder bij shoarmavlees.

          € 1.30 / 100 g

          x 100 g
      • Snacks / appetizers §

        • Hapjesschotel §

          Schaal met diverse hapjes bestaand uit:

          - rookworst
          - leverworst
          - grillworst
          - kaas

          € 0.45

          piece
        • Hapjesschotel de Luxe §

          Schaal met diverse hapjes bestaand uit:

          - rookvlees met ei
          - cervelaat met creme kruidenkaas
          - kaasblokjes
          - rolletje achterham met augurk
          - grillworst met kaas
          - grillworst naturel
          - rookworst

          € 0.55

          piece
        • Schaaltje carpaccio §

          Carpaccio op een bedje van rucola met pijnboompitjes en een frisse balsamico dressing

          € 1.50

          piece
        • Vitello Tonato §

          Overheerlijke Vitello Tonato. Een Tonijn Mayonaise op een bedje van vers gesneden fricandeau.

          € 1.50

          piece